Som comerç

Per què estem units?

Perquè només junts tenim veu.

Hem de reconèixer que la nostra associació ha passat per diferents etapes. Però sempre hi ha hagut un factor comú que ha marcat la vida d’aquesta Associació: és el compromís de les persones.Creiem que és perquè Capellades és especial. I, segurament, cadascú pensa, sent i sap que la seva vila és única, però el fet de que tinguem una història industrial vinculada al paper ens posa al mapa turístic d’una Catalunya que cal redescobrir.
I parlant de redescobrir el nostre poble, has de saber que aquí hi ha l’Abric Romaní, un jaciment arqueològic localitzat als cingles del Capelló, en un massís de travertí que travessa la serralada prelitoral catalana, sobre la qual s’assenta el nucli de Capellades.
Això i més. Moltíssimes més raons per estar orgullosos de treballar en aquesta ciutaat. De fer comerç i de fer passos cap a la digitalització del nostre comerç´.
Hem agafat la tecnologia per crear un procés nou. Un procés que ens permet estar junts, presentar-nos millor i estar més aprop dels ciutadans de Capellades.
El comerç és vida, seguretat, treball i neteja als carrers. I estem junts per recordar-t’ho.
Perquè hauries de ser-ne part?

  • Per representativitat
  • Per les activitats
  • Per difusió
  • Per formació
  • Per informació
  • Pel poble

L’Associació de Comerç i Serveis de Capellades, és una entitat sense ànim de lucre degudament inscrita al Llibre d’organitzacions empresarials, en el volum 5, en el foli 13, en data 15 de desembre de 1995. Així naixem. El nostre objectiu principal és coneixer-nos i compartir.

Digitalització
Creativitat
Visibilitat
Difusió turística

Trobem que el fil conductor de la nostra feina, a més de ser representativitat i difusió, pot ser el de donar suport a la digitalització dels nostres comerços. Estem compromesos amb el poble, amb les seves tradicions, amb la difusió turística de Capellades, però sobretot amb millorar cada dia l’atenció als nostres clients.

Digitalització
Creativitat
Visibilitat
Difusió turística

Afegeix-te al comerç de capellades

caCatalan