Les empreses familiars dels pobles de Catalunya són projectes amb història.


Gairebé sempre són el fruit d’un ofici, d’una necessitat, d’un somni. N’hi ha que vénen del segle passat i molt poques encara del segle XIX. Una d’elles la trobem a Capellades.

Qui no s’ha delit per una coca de pinyons del Forn ca la Xata?. Són socis molt estimats de la nostra agrupació i també part de la història de la nostra ciutat. Aniversaris, esmorzars, trobades i tantes gormanderies que ens han regalat durant anys i anys.
Però ara el Josep i la Paquita volen fer un pas més en el seu llarg camí de treball. Ells es jubilen.

Tirar endavant un obrador com aquest no és gens fàcil. I, ves per on, ells que les han passat de tots els colors també tanquen aquesta etapa enmig d’una pandèmia mundial. És a dir que poden explicar de tot.

Ara el seu  nebot i la seva família seguiran amb l’obrador i és clar que també dins de l’Associació. Volem recordar-vos a tots que les nostres botigues, les històries i els progressos van íntimament lligats.

Gràcies pel vostre bon fer amics del Forn de pa Xata Click To Tweet

Gràcies per la vostra honestedat en un ofici tan difícil i tan sacrificat en el qual sempre hem pogut sentir i quedar-nos amb la dolçor dels que venen i vendran al Forn ca la Xata de sempre.

Recorda-ho: aquesta és una empresa familiar que va començar a treballar el 1856 > https://www.instagram.com/forndepaxata/

caCatalan