El projecte “Barcelona és molt més” busca promoure el turisme a la província, més enllà de la mateixa capital, i té moltíssimes ofertes culturals, socials i turístiques. Però volem dir-te la veritat: CAPELLADES és un punt que no pots treure de la teva agenda. Visita Capellades.

Bé, sigui pels revolts que porten els moters fins al nostre poble o per descobrir un dels jaciments més importants de Catalunya, la visita a Capellades és gairebé obligatòria quen tens nens a casa o quan estàs descansant i et poses en mode TURISTA.

Els mesos d’estiu vivim en una situació de festa constant #barcelonaesmoltmes #estiuambnens Clic para tuitear

 

Ho fem amb les emotives i tradicionals FESTES DEL CARRER que es desenvolupen gràcies a l’empenta d’un grup de persones COMPROMESES i enamorades d’aquesta tradició.

 

El poble sencer s’hi aboca en balls i música durant uns dies, però és aquest grup de persones que gestionen i tiren endavant tot el programa els que son veritables enamorats de la ciutat i la seva tradició.
Gràcies Laura, Conxi, Carme, Lis, Alba, Raül, Riki, Felipe i més persones que segurament ens deixem diverses. No falta en aquests dies, qui pensa en veu alta: “si ells i elles no s’entreguéssin així, a la festa, qui ho faria?”

 

Una altra de les activitats recomanades son els passejos per qualsevol dels 5 ITINERARIS PEL PAISATGE PAPERER, anomenats ELS CAMINS DEL PAPER, les visites al Museu, que és ple d’activitats o el NEAN-Parc Prehistòric de Capellades és un equipament de l’Ajuntament de Capellades configurat en l’espai del municipi denominat Barranc del Capelló.

I a més, a l’AGOST arriben les festes del poble, amb música, art i DESCOMPTES DELS NOSTRES COMERÇOS ASSOCIATS.

Així que, enmig de la calor i la festa, ens veiem a la bonica Capellades.

es_ESSpanish