Sabem el que les persones opinen sobre el comerç i els serveis de Capellades. Per allò bo i dolent som conscients de que el nostre sector no passa desapercebut als que vivim aquí.

Però també sabem que som una part fonamental del desenvolupament econòmic, social, cultural i emocional de la vila. Des de fa un any estem en un procés d’anàlisi i canvi. Estem reforçant els punts emocionals entre nosaltres mateixos i amb els canvisde tendència que la tecnologia ens imposa.

Estem descobrint com a grup què és allò que els veïns valoren de la nostra presència a la vila, i aquí és on volem posar l’èmfasi de la nostra actuació.

Sortejos, festes, suport a la cultura, desenvolupament turístic i promoció dels associats de la forma més simple, i esperem que també efectiva, a través d’un nou espai digital anomenat CAPELLADES ÉS MOLT MÉS >>… Clic para tuitear

Així que arribem a l’estiu i a les celebracions de la nostra bonica Capellades, amb llaços d’unió ben forts, segurs de que tenim metes comunes i de que podem sorprendre als que ens visiten.

Només és important per a tots recordar que ens necessitem mútuament, i que podem reconèixer-nos i renovar la nostra relació. Capellades és el que la seva gent vol, i nosaltres volem descobrir que som molt més que un grup de comerciants que aixequen persianes. Som uns enamorats d’aquesta ciutat, i ho anem a celebrar amb tots els que ens visitin.

Visca el comerç!

Visca el nostre poble i visca la gent que el valora i l’estima.

es_ESSpanish