Som un poble amb encant

Aquests dies ens hem sorprès en veure la comunicació de la campanya d’Anoia Turisme sobre els pobles amb encant de l’Anoia. Us deixem l’enllaç als mapes on hi ha la nostra vila CAPELLADES NUCLIS AMB ENCANT


I és clar que creiem que  Capellades es una vila amb encant. Però ho demostrem? Som realment conscients de tots els avantatges socials, culturals i fins i tot logístics de viure aquí?

Si bé és cert que la nostra comarca té una ubicació privilegiada i que compta amb un patrimoni turístic natural com el Parc Prehistòric de Capellades, o el fantàstic Museu Molí Paperer i també molts espais naturals oi??

Doncs nosaltres tenim una petita llista que no apareix al mapa proposat per Anoia Turisme. Clic para tuitear

·         Gent fantàstica
·         Dones emprenedores
·         Oportunitats de formació per als nostres fills, tant formal com en extraescolars.
·         Vida de poble. Important per la nostra gent gran, i bàsica en la formació dels nostres fills i nets.
·         Empresaris
·         Artistes
·         Una vida cultural que fa goig

I, si ens permeteu, un comerç de proximitat que està preparat per aquest desembre amb ganes de seguir pujant la persiana i donar-li vida al poble.
Així que ara que s’acosta el Nadal, Reis i Cap d’Any recorda reservar un pressupost per les teves compres i despeses d’aquest mes, i fes que el comerç del teu poble HI TINGUI UN ESPAI ESPECIAL.

Visca la vida d’un poble ple d’encant com aquest. I sobretot que visquin les festes més familiars de l’any complint les tradicions de la nostra bonica Capellades.

Coneix els comerços associats que participen i col·laboren en diferents festes d’aquestes setmanes > ASOCIADOS

es_ESSpanish