S’acosta la Festa Major de Capellades!! La festa gran d’una de les viles de Catalunya amb més tradició, varietat i participació ciutadana en les seves celebracions anyals.

Per les dates de la Mare de Déu d’Agost, la data emblemàtica de festa major d’estiu en tantes poblacions arreu del país, les activitats per a totes les edats i gustos de la Festa es multipliquen: el correfoc, les actuacions al carrer i les cercaviles, els esdeveniments musicals, les exposicions diverses, les activitats infantils que els nens i nenes ja esperen, omplen Capellades de la seva gent i de visitants forasters amb ganes de gresca i d’orgull per la seva ciutat.
Una activitat frenètica que té molt a veure amb les persones, els capelladencs, les seves entitats i, sobretot, la seva interacció i relació social. Una convivència i un compartir valors que tenen el seu suport en el dia a dia de la vida del municipi. Un contacte humà que es recolza en una columna vertebral de vida urbana: aquest ser al carrer que no s’explica sense l’activitat comercial diversa, dinàmica i persistent. Que és de proximitat i que creu en la seva identitat. Un comerç de Capellades que es recolza en la tecnologia, en la innovació, en la iniciativa emprenedora i en l’experiència de generacions, però que no oblida que el que manté viva la flama de la Festa Major és l’activitat i la festa de tot l’any. Per això és tan important saber que, tot i celebrar-ho al cim de la calor d’estiu, res no seria possible sense l’aixecada de persianes de cada matí i la cura, l’entusiasme i l’estima en els aparadors dels nostres botiguers.

Malgrat que arriba tard, fa calor, així que preparem-nos un cop més per la nostra gran Festa Major de Capellades

es_ESSpanish