Aquesta setmana ens hem reunit a l’Associació de Comerciants de Capellades. Ho tenim clar.

Tenim molt per explicar-te, i molt per saber els uns dels altres. Què necessitem, què podem oferir, quina és la manera més sostenible, lògica, pràctica per a tots, de ser-hi, de compartir espai, feina, projectes, il·lusions i, en definitiva, vida.

T’has preguntat on van a parar els impostos que es paguen quan es fa una compra per una de les plataformes conegudes d’internet? Click To Tweet

O bé quan compres a una gran superfície comercial d’una cadena multinacional? Els impostos que paguem tots reverteixen en els serveis públics, les infraestructures, la salut, l’educació, la seguretat, la cultura… que la nostra administració ens ha de retornar a canvi.

Segur que pagar menys en una compra puntual que ens sembla una ganga ens suposa realment un estalvi?

T'agrada Capellades
En aquest partit hi juguem tots. I pensem que ja és hora de que ens mirem  bé als ulls quan ens passem la pilota, només així acabarem trenant la jugada i fent gol.

Volem conèixer-te i que ens coneguis. La nostra voluntat és d’entrenar a tope –formar-nos tant com calgui- i assajar amb tu totes les jugades per tal que les coses surtin bé. Ras i curt: estem apunt de jugar el partit amb tu. Al carrer, com quan érem petits, fent la ciutat viva, fent-la créixer, fent-la millor. Fent-la, malgrat tot, viva.

Aquest és el nostre objectiu per al 2020. Arribar fins al teu cor i tornar a agafar-nos de la mà. Estem emocionats il·lusionats i preparats per sorprendre.

#CAPELLADESÉSMOLTMÉS

caCatalan